Za pravilno delovanje te strani uporabljamo pištkoke.
Northern lights on a dark starry night

Grafične rešitve

3D Moderliranje
& Animiranje

Ko resničnost poka po šivih

3D Moderliranje
& Animiranje

Za poustvarjanje neverjetnih scen iz filmov in reklam in za prikaz domišljijskega in dinamičnega sveta se v današnjem času vse bolj uveljavlja tehnologija 3 D animacij.

Naše podjetje Tim Optimum d.o.o. se lahko pohvali s strokovnim kadrom na področju modeliranja 3D objektov in 3D animacij. Zato vam lahko ponudimo izdelavo oglasa od zasnove ideje, izvedbe in uspešnega lansiranja oglasa, ki vam bo omogočil prepoznavnost in modern pristop za pridobivanje strank in posledično večjo prepoznavnost vašega izdelka in blagovne znamke.

Klasično snemanje kvalitetnih video posnetkov oziroma komercialnih oglasov danes zahteva ogromno časa in sredstev. Zaradi naravnih zakonov fizike je klasično snemanje omejeno na fizični prostor. To pa z lahkoto presegamo v 3D prostoru, kjer poustvarjamo realistični prikaz prostora brez omejitev, s specialnimi tehnikami lahko poustvarjamo specialne efekte, posnetke iz vseh možnih zornih kotov. Zaradi tega se stroški video produkcije močno zmanjšajo, saj odpadejo načeloma vsi potrebni tehnični pripomočki, kot so scena, igralci, statisti in prevozna sredstva, studijska produkcija drugo.

Z modeliranjem in animiranjem prikažemo virtualno resničnost, bogato s podrobnostmi, ki nam daje občutek resničnosti. S tem pritegnemo pozornost potencialnih kupcev in boljšo prodajo storitev in izdelkov, ki jih na tak način presentiramo.