Za pravilno delovanje te strani uporabljamo pištkoke.
Northern lights on a dark starry night

Mobilne Rešitve

Izdelava Aplikacij
Za Android in IOS
Pametne Telefone

Ustvarimo nekaj nepozabnega

Izdelava
Mobilne Aplikacije

Za Vas izdelamo mobilne aplikacije na sistemih iOS in Android. Omogočimo Vam celotno ponudbo od izdelave, gostovanja na strežnikih na Cloud tehnologiji s podporo kubernetes sistema.

Pomagamo Vam tudi pri digitalnem marketingu izdelane aplikacij in pozicioniranju na Google Play in Apple Store. S pomočjo oglaševanja na Google Ads Vam omogočimo najboljši reklami izplen in čim večje število namestitev aplikacije na mobilne telefone uporabnikov.

Aplikacijo Vam izdelamo na način, da lahko najbolje iztržite oglaševalski prostor v Vaši aplikaciji in dodatno zaslužite z oddajanjem oglaševalskega prostora v aplikaciji.

Moderni uporabnik najuspešnejših aplikacij večino časa preživi na mobilnih telefonih in se uporaba le teh močno povečuje v primerjavi ostalim napravam, kot so računalniki in prenosniki. Zato Vam svetujemo, da svojo ponudbo ali idejo za novo aplikacijo ponudite uporabnikom preko aplikacij, ki potem smiselno omogočajo uporabniku, da komunicira in uporablja aplikacijo kot stalen in veren kupec.