Za pravilno delovanje te strani uporabljamo pištkoke.
Northern lights on a dark starry night

Spletne Rešitve

Izdelava in optimizacija
spletnih strani in trgovin

Ustvarimo nekaj nepozabnega

Izdelava
Spletnih Strani

Za Vas izdelamo spletno stran z uporabo najmodernejših in najustreznejših orodij, ki Vam bodo omogočala, da boste konkurenčni ponudnik svojih storitev na spletu. S tem boste dobili možnost, da v prihodnje nadgradite, prilagodite funkcionalnost in izgled svoje spletne strani, saj se poslovno okolje nenehno spreminja in so potrebne velike zmožnosti prilagoditve poslovanja.

Ponujamo Vam oblikovanje in izdelavo spletne strani po dostopnih cenah ter optimizacijo za vse vrste brskalnikov. Vaša spletna stran bo prilagojena vsem modernim napravam.

Za današnjega uporabnika spletnih strani je pomembna dobra uporabniška izkušnja ter moderen izgled in enostaven uporabniški vmesnik.

Za izdelavo spletnih strani Vam nudimo vse potrebne storitve, kot so načrtovanje in izdelavo spletne strani, dizajn, postavitev spletne strani na spletu v varnem okolju z minimalnimi stroški za gostovanje na hitro odzivnih strežnikih in registracijo domen.

Za dobro prepoznavnost vaše nove spletne strani Vam pomagamo pri organizaciji digitalne marketinške kampanje preko socialnih omrežij in Google-a in spremljamo, ter analiziramo skupaj z Vami statistiko na Google Analitycs, ki nam na podlagi podatkov omogoča, da lahko v hitrem času spremljamo uspešnost reklamne akcije in odziv morebitnih kupcev ali uporabnikov.

Spletna prodaja kot bi morala biti

Izdelava
Spletnih Trgovin

Za Vas izdelamo spletno trgovino z uporabo najmodernejših orodij in Vam omogočimo preprosto in smiselno dodajanje ter pregledovanje izdelkov, kupcev in ostalih pomembnih podatkov.

Ponujamo Vam oblikovanje in izdelavo optimizirane spletne trgovine po dostopnih cenah, optimizacijo za vse vrste brskalnikov. Vaša spletna trgovina bo prilagojena vsem modernim napravam.

Za današnjega uporabnika spletnih trgovin je pomembna dobra uporabniška izkušnja, odzivnost ter moderen izgled in enostaven uporabniški vmesnik.

Za izdelavo spletnih trgovin Vam nudimo vse potrebne storitve, kot so načrtovanje, izdelava spletne trgovine, dizajn, postavitev spletne trgovine na spletu v varnem okolju z minimalnimi stroški za gostovanje na hitro odzivnih strežnikih in registracijo domen.

Za dobro prepoznavnost vaše nove spletne trgovine Vam pomagamo pri organizaciji premišljene digitalne marketinške kampanje preko socialnih omrežij in Google-a in spremljamo, ter skupaj z Vami analiziramo statistiko na Google Analitycs, ki nam na podlagi podatkov omogoča, da lahko v hitrem času spremljamo uspešnost reklamne strategije in odziv morebitnih kupcev ali uporabnikov.

Rezultati kot še nikoli

SEO Optimizacija
Spletnih Strani

Že imate spletno stran ali spletno trgovino? Za Vas tudi optimiziramo obstoječo spletno stran oz. trgovino z uporabo najustreznejših orodij, ki Vam bodo povečale odzivnost, obisk in promet.

Ponujamo Vam izdelavo optimizacijske strategije, ki jo premišljeno nato izvedemo. Poskrbimo za pregleden prikaz pomemebnih informacij, s katerimi boste lahko konkurirali tudi na globalnem trgu.

Naše optimizacijske rešitve so ene izmed najuspešnejših in najmodernejših na globalnem trgu, zato smo samozavestni, da Vam lahko pomagamo.

Ker ima optimizacija spletnih rešitev več premikajočih se delov je najbolje, da to prepustite nam, saj imamo za Vas pripravljeno le najboljše.

Za povečanje obiska in s tem tudi prodaje, redno in skrbno nadzorujemo obnašanje Vaših obiskovalcev ter na podlagi realnih podatkov izvedemo optimizacijsko strategijo.

Dobite največ za najmanj

Izdelava Spletnih
Strani Cenik

Zaradi narave storitev je končna cena izračun večih faktorjev. Cena varira na zahtevnost implementacije posameznega dizajna, št. strani, SEO optimizacijo, optimizacijo slik, dodajanje Google in Facebook analitike, Google Maps, implementacije CMS-ja in različnih funkcionalnosti.
Začetna cena izdelave spletne strani je 750 €.

Zaradi narave našega izdelovanje, da dosežemo popolnost, je pomembno, da se vsakemu aspektu spletne rešitve posebej posvetimo.

Profesionalna izdelava spletnih strani in aplikacij

Izdelava Spletnih
Strani in Aplikacij

Z nami izgradnje spletnih strani in aplikacij postane umetnost. Z suverenostjo lahko obvladamo neobvladujoče in tako doprinesemo popolne rezultate, kjer se je to prej zdelo nemogoče.

Izgradnje spletnih strani in aplikacije je proces, kjer je pomemben vsak korak. Če ne obvladujemo vseh procesov, to kasneje plačamo z obrestmi. Naše rešitve omogočajo, da Vašim strankam doprinesete neverjetno uporabniško izkušnjo, boljši izplen oglaševalskih sredstev in povišane konverzije ter izstopanje izmed tekmeci.

Z našo natančnostjo in marljivim delom želimo to dokazati tudi Vam.